Meppeler teams op dreef in de OSBO

Dinsdag 14 januari was een goede avond voor de MSV-teams. Het tweede won thuis van Denk en Zet 2 met 6-2 en dat zonder teamcaptain Alexander van Setten. de invallers scoorden samen een punt ( Henk Vosmeijer won en Harry Besselse verloor ), Willem Wijnstok en Stefan Spekreijse scoorden ieder een remise en Boen, Gerhard, Menno en Rienk wonnen.

Het derde won in Zwolle van Pegasus 2, ondanks een nederlaag van Sibbele. Ger en Thieu speelden remise en invaller Piet N., Luit en Bas ( aan bord 1! ) wonnen hun wedstrijden.

Het vierde won in Putten en een verslag van die wedstrijd volgt nog. Leo, Bjintze en Henk T. scoorden daar het volle punt, Frank en Theo scoorden remise en de arme Ton was een verliezer helaas!