MSV 1 niet verder dan 4-4 in en tegen Lonneker

Na een 1-1 tussenstand op dinsdagavond in Meppel was vandaag het vervolg van de match tussen de twee degradatiekandidaten Lonneker  en onze MSV uit Meppel.

Menno had dus al fraai gewonnen aan bord drie en helaas had Gerhard aan bord 2 zijn partij verloren. Dennis de Vreugt en Richard Berendsen wonnen hun wedstrijd en Bas de Boer en Fokke Jonkman behaalden alle twee een remise en zo kwam de ploeg aan 4 punten. Lonneker echter ook door zeges op Gerhard Pauptit, Micha Jans en Rienk van den Berg. Daarnaast twee remises tegen Bas de Boer en Fokke Jonkman en dan kom je ook op 4 punten.

De andere uitslagen en de stand:

Klasse 2A                                     Mp

1. Assen                                      11
  2. SISSA 2                                  10
  3. SSC 1922                                 9
  4. Groninger Combinatie 2      8
  5. VAS                                           7
  6. eFXO Apeldoorn 2                 6
  7. Hardenberg                             6
  8. SG Max Euwe 2                      6
  9. Lonneker                                 4
  10. MSV                                          3

Groninger Combinatie 2        – Hardenberg              5½ – 2½

VAS                           –             SG Max Euwe 2                 5  – 3

Assen                         –          eFXO Apeldoorn 2           1½ – 6½

SSC 1922                      –           SISSA 2                             3  – 5

Lonneker                      –               MSV                              4  – 4

1. Er is dus een Houdini act nodig wil MSV 1 niet degraderen.
    Kan dus raar lopen: vorig seizoen op half puntje na niet gepromoveerd en dit seizoen strak onderaan.