Voorlopige indeling KNSB-competitie M.S.V. 1

De voorlopige indeling van de KNSB-compeitite 2013-2014 is gepubliceerd. Verenigingen kunnen tot 1 juli via het digitale formulier een verzoek doen om daar eventueel een wijziging in aan te brengen. Na die datum wordt de definitieve indeling definitief gepubliceerd.

Het eerste team van de Meppeler Schaak Vereniging blijft in Klasse 2A spelen samen met Caissa3, De Waagtoren, VAS, Emanuel Lasker, Groninger Combinatie 2,  Utrecht 2 en nieuwkomers Hardenberg, Lonneker en HWP Haarlem.

Hopelijk mogen we dit jaar uit naar Hardenberg en thuis spelen tegen De Waagtoren en Haarlem 😉

1. Ik ben niet ontevreden met de indeling!

Thuiswedstrijden tegen Haarlem en Alkmaar.
    Uit tegen: Groningen, Utrecht, Lonneker, Hardenberg en Amsterdam (laatste ronde). Dat zijn NUL verre uitwedstrijden voor ons!

2. En degradant Grunn 2 is ook lekker. Eenhoorn eruit. Als iedereen nog zo graag zou schaken als 2 jaar geleden zou je zo weer in kansen op promotie gaan geloven.