Dames van Meppel 5 spelen 2-2 tegen Zwarte Water 2

De dames van onze club hadden er weer zin in afgelopen dinsdagavond. Saskia drentelde zenuwachtig rond en toen was het nog maar vier uur ‘s middags. De avond begon gelijk al met een vol punt. Arend won reglementair, omdat zijn tegenstander er niet was en dan de dames……… Halverwege de avond komt Marian naar de bar. Ze had een dame weggegeven en verloren, maar had tot dan een puike partij gespeeld. Saskia en Jacqueline kromden de ruggen. Ineens een lachende Saskia aan de bar die trots vertelt dat ze remise heeft gespeeld met een pion voorsprong zelfs! Aan het einde van de avond komt Jacqueline ook met een remise uit het strijdperk en zo staat er een heel aardige 2-2 op het scorebord! Gefeliciteerd dames en de mannen van de club zijn apetrots op jullie!