MSV 2 (viertallen) blijft winnen!

DENK EN ZET  2   –   M.S.V. 2  ( viertallen ).

Dinsdag 2 april reden wij naar Hattem voor onze vierde wedstrijd in de Viertallen competitie.

Wij traden aan in de volgende opstelling:

Henk T. bord 1, Ko aan bord 2, Bert aan bord 3 en Cor aan bord 4.

De locatie was de Heemstra basisschool. Bij binnenkomst kregen nog een tiental jeugdleden les en dat was gezellig om even mee te maken.

Na het welkomstwoord en de koffie begon de wedstrijd om acht uur.

Tegen negen uur hadden wij de eerste twee punten al binnen. De tegenstander van Bert was erg teleurgesteld. Niets lukte er die avond en hij had naar eigen zeggen ook geen enkele kans gehad. Gedesillusioneerd verliet hij meteen de speelzaal.

De tegenstander van Cor was beide torens kwijt geraakt en keek ook nog tegen twee dames aan! Verder spelen had geen zin meer en hij vertrok naar zijn nacht dienst. Zijn eerste partij in de viertallen strijd was geen succes geworden.

Tegen half elf kwam Henk met zijn torens ,dame en pionnen steeds sterker uit de strijd en ging de ene na de andere pion van het bord. Zijn tegenstander zag dat doorspelen geen zin meer had en gaf op. Dit was een spannende partij.

Ko zette in zijn partij de nodige valletjes, maar zijn tegenstander had overal een antwoord op. Het was een mooie, interessante en boeiende partij, maar uiteindelijk moest Ko de strijd staken.

Met 3 – 1 gewonnen en nog immer zijn we ongeslagen.

Vrolijk gingen we huiswaarts.

Cor.

Plaats reactie