MSV 3 speelt met 3-3 gelijk thuis tegen Pallas 4

MSV 3 heeft een puntje overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Pallas 4 uit Deventer. De topbordspelers Luit en harry stelden enigszins teleur, anders was er zeker kans geweest op een zege.

Invaller Willem Spijkers speelde geen slechte partij , maar was net een maatje te klein voor Stef Boog, terwijl Arno Braam, de andere invaller keurig won! In het middendeel van de ploeg scoorde Thieu een degelijke remise, terwijl Sibbele een knappe zege boekte met wit.

Aan de topborden verloor Harry echter en Luit gaf een gewonnen stand uit handen, zodat er een remise te noteren viel en dat betekende uiteindelijk een 3-3 eindstand.

MSV 3 heeft nu drie punten uit twee wedstrijden en dat is niet slecht natuurlijk.