Kampioenschap tweede viertal een feit

Toch een kampioenschap dit jaar voor een team van de MSV en wel het tweede team dat dit jaar met veel inzet en plezier speelde in een vierde klasse. Onder aanvoering van captain Bert werd de een na de andere tegenstander gevloerd. Gisteravond was Hattem de klos. N a lange strijd bereikte Bert enig voordeel en won hij. Ko won ook, maar niet zonder slag of stoot. Een jong meisje maakte het hem erg lastig, maar ze moest uiteindelijk toch de vlag strijken.

Cor beukte en beukte op de stelling van zijn tegenstander  maar het toreneindspel bleek net niet te winnen. Henk Twerda nam geruime tijd voor de afloop al een lekker glas rode wijn op de zege van het team en hij won inderdaad zijn wedstrijd.

Na afloop was er een bescheiden feestje met bitterballen en een drankje. Namens de hele club gefeliciteerd team 4-2!

Plaats reactie