Nationale toppers houden MSV 1 dan eindelijk tegen!

De grootmeesters Loek van Wely en Ivan Sokolov moesten er aan te pas komen om MSV1 uit het nationale bekertoernooi te spelen. Afgelopen dinsdagavond werd het een duidelijke 0-4 voor Sissa uit Groningen, een team dat vast van plan is om dit nationale bekertoernooi te winnen. Naast de twee grootmeesters has Sissa nog twee andere titelhouders bij zich: Erik-Jan Hummel en Frits Rietman. Het zwaar gesponserde team uit Groningen kwam dus op volle oorlogssterkte naar Meppel en daar werden de oren van onze jongens gewassen. Vol trots kan ons Meppeler team het toernooi verlaten, want door bij de laatste acht van Nederland te komen, had MSV al een ware topprestatie geleverd die alom geprezen is.

We wensen de Groningers natuurlijk veel succes op de finaledag en MSV 1 is nu bijna aan een welverdiend zomereces toe.

De uitslagen:

MSV                            – SISSA                           0 – 4 >