Verjaardag Marrit met MSV 3 werd echt een feestje!

Op dinsdagavond 20 februari stond de wedstrijd MSV 3 – Pegasus 2 op het programma en eigenlijk  moest er weer eens gewonnen worden en daar was een extra reden voor, want Marrit was jarig en wat is er dan mooier om te winnen!

Marrit trakteerde op iets lekkers naast de borden, maar vervolgens ging het er serieus aan toe op de borden. Wiecher verschalkte zijn tegenstander als eerste van de Meppeler schakers, 1-0. Helaas was Lennart erg moe en kwam hij in de opening van zijn tegenstander terecht, die dat goed voorbereid had. pech dus, 1-1

Daarna was het afgelopen hoor: Marrit won fraai met een supersterke centrale loper tegen de kopman van de Blauwvingers en Sibbele vloerde in een uitgekiend eindspelletjes zijn tegenstander na 72 zetten en was langs afgronden gegaan. Frank stond iets achter, maar vocht zich een weg naar remise en de buit was binnen.

Henk Twerda maakte het feestje compleet door ook te winnen. De glazen gingen vol en rond sluitingstijd verlieten de laatste spelers van ons team het gezellige pand van Ankie en Eric.

MSV 3 – Pegasus 2     4,5 – 1,5

 

De stand in klasse 3A:

  1. De Combinatie 1    4-8
  2. Pegasus 2               5 – 6
  3. ZZS!2                      4 – 5
  4. MSV 3                    4 – 4
  5. Caissa 2                  4 – 3
  6. Lelystad 1              5 – 3
  7. VSG 4                    4 – 1