Bart Davids en Ger Westra aan de leiding in hoofdgroep!

Was het in de eerste periode André  Klomp die brutaal uithaalde, na twee rondes in de nieuwe periode zijn er weer twee nieuwe namen, die misschien niemand verwachtte. Zeker niet de naam van debutant Ger Westra, die afgelopen vrijdag won voor MSV 6 en  nu van Frank Thuring en zo op twee punten komt! Bart Davids won deze keer van Sibbele Bonthuis, die lang tegenspartelde en komt dus ook op twee uit twee.

Ko Scheele zal het moeilijk gaan krijgen, maar toch kan zo’n verblijf in deze poule leerzaam zijn. Dat geldt ook voor Roeland Heeres natuurlijk.

Roel Donker en Fokke Jonkman speelden het langst deze avond. In tijdnood bood Roel remise aan en Fokke accepteerde dit aanbod uiteindelijk ook met nog maar enkele minuten op de klok.

Willem Wijnstok had intussen fraai gewonnen van Alexander van Setten en bij Boen Tan en Stefan Spekreijse was een remise het eindresultaat.

De uitslagen:

17 Roeland Heeres 1
18 Alexander van Setten 1
19 Ko Scheele 0,5
  1. Roeland, op dezelfde manier als ik aan mijn eerste punt kwam. De wedstrijd met Meppel 6 van vorige week telt ook mee. Deze vervangt als het ware je verlies van vorige week.

2. O, dus als je intern niet wint, kan je dat punt “terugwinnen” door extern wel te winnen en als je intern wel wint, dan maakt de externe wedstrijd niets uit voor de interne stand?

3. Hoi Andre, je hebt er terecht nog een halfje bij gekregen!
    Voor Roeland en anderen: voor het competitiereglement: klik op interne competitie en dan op competitiereglement!