Cor schakelt Florian uit in bekertoernooi!

Gisteravond werd de eerste ronde van het bekertoernooi gespeeld en er waren vele mooie wedstrijden bij met spanning en sensatie.

Florian ging onderuit tegen Cor in een eindspel met gelijke loper en enkel pionnen. Otto is in vorm en vloerde Henk S. Bert was te sterk voor Harald, die er altijd wel een plezierige avond van maakt.

Eva won van Pieter en Piet N. was net te sterk voor de nog steeds goed spelende Willem S. Een topper was natuurlijk de wedstrijd tussen Henk T. en Bjintze. Deze keer was Henk de sterkste. Grappig dat ze samen de loting verrichtten en toen onmiddellijk elkaars namen trokken!

De andere topper, tussen Piet H. en Wiecher, eindigde in remise en daar had Piet baat bij!

De uitslagen gelden ook als resultaat voor de eerste ronde van de tweede periode.

Uitslagen:

Henk T. – Bjintze 1-0