Dick promoveert na zijn eerste periode bij onze club!

Dick Metz promoveert naar de A-groep na afloop van deze eerste periode. Hij verloor gisteravond weliswaar van Frank, maar hij bereikte samen met Cor toch de eerste plek in groep B. Cor wil liever in B blijven, dus promoveert er maar eentje besloot de wedstrijdleider, want de opkomst in groep B is momenteel lager dan die in A.

Cor werd dus ongeslagen netjes tweede, hij won gisteravond van Bjintze die uiteindelijk gewoon mat werd gezet. Bert speelde een spannende partij tegen Wim, die hij uiteindelijk na lange strijd won.

Ad had toen al verloren van Otto, die regelmatig verrassend uit de hoek kan komen.

Willem hield het lang vol tegen Jacqueline die een licht stuk voor wist te komen. Uiteindelijk ging hij mat!

De uitslagen:

Cor – Bjintze 1-0