Dinsdag 9 september begint interne competitie

Beste leden, schaakvrienden,

Op dinsdag 9 september beginnen we aan het nieuwe seizoen met de eerste ronde van de interne competitie. We spelen weer in twee groepen met periodekampioenschappen, waarbij twee mensen promoveren en twee mensen degraderen. De kalender wordt binnenkort gepubliceerd ( het wachten is nog op de osbowedstrijden ) en op de kalender voor het bekerprogramma, wat een beetje vastomlijnd moet verlopen dit jaar.

Na de jaarvergadering spelen we dit jaar simultaan i.p.v. in groepjes.

Voor de neiuwe leden: aanmelden ter plekke voor acht uur ’s avonds. Kom je iets later schaken, prima, maar dan is er aanmeldingsplicht per telefoon: 06-83539649 . Je komt dan later, maar je wordt toch ingedeeld.

Er komt dit seizoen ook een lijst met de volgorde van vrij zijn. We gaan dit iets eerlijke over de clubleden verdelen. Zo komt Sibbele iets mee aan schaken toe. Wie vrij is kan naar huis, met de barkeeper schaken, kijken en soms nog even spelen als een partij snel afgelopen is.

namens het bestuur wens ik iedereen weer een mooi seizoen toe!

de wedstrijdleider, Sibbele Bonthuis