Fokke prolongeert snelschaaktitel

Het nieuwe jaar begon met een ouderwets lang snelschaaktoernooi van 15 rondes. In het begin van het toernooi werden de kaarten al geschud bleek later op de avond: Bas had een moeizame start met remises tegen Rienk en Fokke en een verrassende nederlaag tegen Luit, Fokke won van Rienk.

Toch was het Frank die na zes rondes verrassend aan de leiding ging met 6 uit 6. later op de avond werd hem echter een halt toegeroepen. Willem, Stefan, Luit, Marit en Frank speelden een goed toernooi en eindigden keurig in de subtop.

Nieuwelingen Ruben en Maikel scoorden ook punten en dat is leuk, als je pas bij een club bent. Ze zijn een welkome aanvulling bij onze schaakvereniging.

Bjintze en Piet H. hielden een trainingsmatch langere partijen en Piet won die met nipt verschil.

De eindstand:

1. Fokke 14,5