Ger Westra wint de bekerfinale B en promoveert naar groep A met Harry Besselse!

Ja,grote klasse! Ger Westra pakt via een overtuigende 2-0 zege op de nooit ongevaarlijke Bjintze Bakker de bekertitel en promoveert achter Harry Besselse mee naar groep A, een prachtige afsluiting van het seizoen voor de jonge runnerup bij de MSV!
In de slotronde won Henk Twerda overigens nog verrassend van Harry Besselse!
De laatste uitslagen en eindstand van groep B:

Ronde 5:

Theo – 1,0
Arno
Bert

1. Hierbij deel ik aan alle leden mee dat ik na ruim 20 lid te zijn geweest van MSV het lidmaatschap heb opgezegd. Ik ga mijn interesses wat verleggen. Kom nog wel eens kijken bij ons eerst of op een club avond,
    Verder blijf ik individueel lid van de schaakbond en blijf ik gewoon mijn toernooitjes spelen. Groetjes en wie weet wordt ik nog wel weer een keer lid. Bedankt allemaal voor de gezellige avonden. Anne Bert

2. Hoi Anne-Bert, dat is jammer, je bent al lid zolang als ik schaak, en een vaste waarde voor de club! Ik hoop dat je inderdaad zo vaak komt kijken bij het eerste als maar lukt! Wie weet krijg je later de smaak weer te pakken 🙂

3. Jammer Anne-Bert! Ik hoorde al dat je aan het overwegen was om het schaken even aan de wilgen te hangen. Misschien moet dat ook af en toe. Gewoon nieuwe interesses en nieuwe uitdagingen. Het leven is toch veel te kort om alleen maar dezelfde dingen te doen. Ik zal met plezier aan je terug denken, ook al denk ik, hoop ik, dat de drang om te schaken ook bij jou misschien wel weer te sterk wordt om niet geregeld bij ons gezellige Oasis te komen spelen! Succes met alles, Anne-Bert!