4e ronde A-groep

Direct na de persconferentie gingen we weer schaken. Een aantal leden had via de app al aangegeven voorlopig niet meer te komen. Ter plekke hebben we als bestuur besloten die avond nog te spelen en de competitie daarna voorlopig stil te leggen. Er is geen bediening en het gebrek aan ambiance en het besmettingsgevaar gaf ons geen andere keuze. De aanwezige leden konden zich hier in vinden. Het is zuur maar het is even niet anders. Dat wordt voorlopig weer internetschaken. Er was iemand gekomen die net deze kant op verhuisd was en die kon dus een keer meedoen. Marco Dorrestijn was zijn naam en die mocht tegen Henk V.

Onderstaand de uitslagen. De stand moet door Bas nog worden bijgewerkt. De externe ligt uiteraard ook plat. Ik doe hier ook de B-groep.

Alexander – Willem 1-0

Leo – Bas 0-1