Henk en Bjintze geven geen krimp: remise

De twee titaantjes Henk de Koning en Bjintze Bakker waren tot twaalf uur aan het spelen en verbruikten zo alle tijd. Het bord was toen al behoorlijk leeg, maar de stelling die uiteindelijk overbleef was keurig in evenwicht en dus besloten de twee mastodonten tot een remise.

Ko Scheele pakte een punt tegen Willem Spijkers, Roeland Heeres verloor van leeftijdgenoort Martijn Dijkstra, mede omdat Roeland vroeg naar huis moest, hij was begin van de week¬† nog ziek. Volgende week zal hij vol revanchegevoelens terugkeren op de club……

Bert Bakker speelde tegen een gast en wat voor eentje! Rudolf de Jong zegevierde laat op de avond na een prachtige wedstrijd en gelukkig komt hij straks vaker bij de club!

Uitslagen:

Bert Bakker – Rudolf de Jong 0-1

Henk de Koning – Bjintze Bakker rem.

Martijn Dijkstra – Roeland Heeres 1-0

Ko Scheele – Willem Spijkers 1-0