Micha Jans welkom bij MSV en andere mededelingen

Een nieuw lid heeft zich aangemeld en ik heb hem aan de ledenlijst toegevoegd. Namens het bestuur heet ik Micha van harte welkom en wens ik hem een fijne tijd toe bij de MSV. Dat hij kan schaken hebben we al kunnen zien op het kerkplein. In de lijst is ook het e-mailadres van Wiecher aangepast.

Wie ook andere/nieuwe informatie heeft: melden bij mij s.v.p.

Zodra de competitie-indeling van de OSBO definitief is komt de nieuwe kalender op de site. De interne competitie begint weer op de eerste dinsdag van september.

Na het zomeravondschaak zal ik de computer bij Willem halen en de interne rating berekenen en de indeling van de A- en B-groep bekend maken.

We werken ook komend seizoen weer met aanmelden i.p.v. afmelden. Aanmelden kan bij de stamtafel voor acht uur ’s avonds. Denk je dat je iets later komt, bel dan voor acht uur even: Sibbele/0683539649.

I.v.m. ernstige ziekte van mijn vrouw ben ik komende vanaf morgen nog een week afwezig, niet bij BLITZ aanwezig. Mocht ik verder een keer verstek moeten laten gaan, dan neemt Willem Wijnstok mijn rol tijdelijk over.

groeten en een fijn schaakjaar toegewenst!

Sibbele Bonthuis