Wiecher begint met zege……

Wiecher Horzelenberg zit vaak net tegen promotie aan, maar in de slotfase van een periode laat hij zich dan toch weer aftroeven, maar vol goede moed is Wiecher weer begonnen aan deze derde periode en….. ja hoor, met een zege! Cor Panhuis werd vakkundig omsingeld en moest zich uiteindelijk overgeven.

Martijn Dijkstra won van Bas de Boer en is van plan mee te doen voor de promotie aan het einde van deze periode. Ton Staarink wil ook wel terug naar A en wees Willem Spijkers keurig terug.

Klaas Schilperoord en Frank Thuring speelden een fraaie wedstrijd en deelden het punt uiteindelijk. Bert Bakker was iets te sterk voor Frank Postma en Marc van den Heuvel echt te sterk voor Martin.

Piet Nieuwenhuizen verslikte zich in Leo Bosma, die de partij vakkundig won.

Martijn en Bert bekeren verder, want hun wedstrijd telde mee voor de bekerronde!

De uitslagen:

Klaas Schilperoord Frank Thuring rem