Belangrijk om te controleren: ledenlijst senioren en jeugd aangepast

Namens het bestuur vraag ik het volgende:
Willen jullie allemaal de ledenlijstpagina controleren. Willen jullie ook allemaal even op “e-mail” klikken en dan nakijken of jouw juiste e-mailaderes in beeld komt. Is het e-mailadres veranderd, meld dan deze verandering even bij mij: sbonthuis@home.nl. Het wordt dan binnen enkele dagen aangepast! Voor het bestuur, voor de teamleiders en alle medespelers is het belangrijk om de gegevens up to date te hebben.
Bedankt voor jullie medewerking!

Sibbele Bonthuis

1. Misschien verstandig om email adres van de secretaris te veranderen in secretaris@meppelerschaakvereniging.nl
    En dan achter de schermen dit doorsturen naar het prive email-adres van de secretaris.
    Zo werkt het nu ook bij penningmeester, voorzitter, wedstrijdleider.
    Hoeven verenigingen n.l. niet steeds het email-adres van onze secretaris aan te passen.
    Misschien ook voor jeugdleider dit doen, dus voor alle bestuursfuncties.