Hemelvaartsweekend: NK Jeugd t/m 12 jaar

In het Hemelvaartsweekend wordt in Rijswijk het HiQ Invest Jeugdkampioenschap t/mย 12 jaar (cat.D)ย gespeeld. Donderdag, vrijdag en zaterdag worden iedere dag drie ronden gespeeld. De bedenktijd is een uur per persoon per partij en 5 seconden per zet.
Meppel is aanwezig met Marrit Adema.

Informatie over het toernooi en live borden zijn te vinden op de site: www.haagseschaakbond.nl
Hier staat ook een overzicht met alle deelnemers en je vindt er ook een profiel van elke speler. Zodat we kunnen lezen dat ze het schaken heeft geleerd van haar nu 8 jarige broer!

Succes Marrit!

23 reacties
 1. Ronde 1: Marrit wint 1e partij! Volgende ronde misschien wel live te volgen via de website!

 2. Nee, vandaag niet, hoop wel later in het weekend, maar kreeg een SMSje van haar ouders.

 3. Het was inderdaad een spannende wedstrijd. Ik kan de partij helaas niet opnieuw analyseren op mijn tablet, deze geeft kuren, maar ik dacht dat Marrit nog een grieks offer kon uitvoeren om de partij te winnen. Een pittige tante om tegen te spelen ๐Ÿ™‚

 4. Helaas, 2e ronde ging verloren. Ze kon het winnende idee niet vinden, maar dat is niet erg. Volgende ronde weer vol aan de bak!

 5. Jammer van ronde 2. Ik had het haar zo gegund. Pech dat ze Te3 niet eerder vond. Maar met 2 uit 3 een prima start. Morgen weer nieuwe ronden en kansen.

 6. Waar waren we gebleven? O ja, winnen! Marrit wint ronde 4 en staat op 3 uit 4. Volgende ronde maar weer even meekijken!

 7. Ronde 5 ging helaas verloren. De koning bleef iets te lang in het midden, waar de witspeler wel raad mee wist. Zie de livepartijen. 3 uit 5, vanmiddag nog de 6e ronde!

 8. Wat leuk dat Marrit gevolgd wordt!
  Morgenochtend om 9:30 uur start ze weer op een livebord, hopelijk wint ze deze nu.

 9. Marrit heeft de laatste 2 partijen gewonnen, ronde 8 en 9. Daarmee heeft ze uiteindelijk 6 uit 9 gescoord. Een puike prestatie! Ze heeft een beker gewonnen omdat ze zeker is van een top 6 notering. Klasse Marrit!

 10. Kan je nagaan! Ze mag nog een jaar in de D en het wordt volgend jaar dus misschien nog wel spannender! Maar nu heeft ze alvast een heel mooi NK gespeeld en was erg blij met de prijs! 5e plek was precies waar ze op gehoopt had! Gefeliciteerd Marrit! Volgend jaar maar een MSV-shirt aan doen ๐Ÿ™‚

 11. Klasse Marrit, ik heb je partijen gevolgd, je bent echt een topper! En je hebt een goede trainer!.

.