Marrit op NK jeugd E meisjes

Vandaag en morgen zijn de  Officiële Nederlandse Schaak Kampioenschappen voor de meisjes. Onze topper, Marrit uit Meppel is 1 van de 18 deelneemsters.. Heel veel succes Marrit! Je kan het!
Voor de liefhebber.  Je kan  partijen live volgen :

1. Update : Na dag 1 staat Marrit gedeeld 4e met 3 uit 5 partijen tegen echt goede tegenstanders. Een fantastische prestatie!. Nu lekker eten, ontspannen, slapen en op naar morgen!
    Tussenstand :
    1.Eva Zijdemans 5 punten
    2. Alisha Warnaar 4 punten
    3. Anita Merkon 4 punten
    4. Marrit Adema 3 punten

2. Uiteindelijk is Marrit gedeeld 5e geworden met 5 uit 9. Keurig gedaan. Ze heeft een prima resultaat neergezet. Ze deed met de besten mee. Het toernooi was net iets te lang. 2 ronden voor het eind stond ze nog gedeeld 3e. Jammer dat ze de laatste 2 ronden heeft verloren van de uiteindelijke nummer 1 en 3.
    Maar een puike prestatie en lang geleden dat een jeugdlid zo hoog eindigde. Met zo’n jeugdlid in onze gelederen mogen we trots zijn.

3. Mooi gedaan Marrit, je bent op de geode weg. Blijf genieten en groeien!
    Groetjes uit Canada voor alle (jeugd) leden!
    MSV 1 moet maar weer eens in training met een grootmeester……… 🙂