MSV 6 jeugdteam staat voor tegen Denk en Zet 3……

MSV 6 speelt zijn OSBO-ronde in twee delen dankzij de medewerking van de spelers van Denk en Zet 3. Omdat er spelers tekort waren bij het derde speelden Thieu en Bas daarmee, bovendien was Roeland namens Meppel naar de pausverkiezingen in Roem en met klasgenoten op excursie aldaar.

Ger Westra speelde keurig remise aan het eerste bord en na spannende wedstrijden wisten Martijn Dijkstra en Sibbele Bonthuis iedere een punt te scoren voor het zesde, zodat de stand 2,5 – 0,5 is. Vrijdagavond spelen Roeland, Bas en Thieu hun partijen. Concurrent ZZS!2 won met 3,5 – 2,5 tegen het Zwarte Water. Spanning genoeg dus nog in deze klasse.

Voor aanvang van deze ronde hadden beide koplopers evenveel matchpunten en bordpunten en het onderlinge resultaat was gelijk.