MSV bij ouderavond Ambelt

Beste schaakvrienden en vriendinnen,

Woensdag 16 januari jl. was er een info-avond voor ouders van kinderen met een beperking ( A.D.H.D. – PDD-NOS etc. ).Deze avond was georganiseerd door de Ambelt regio Meppel-Steenwijk en vond plaats in ontmoetingscentrum “De Schalle” in Nijeveen.
Voor deze avond waren ook maatschappelijke organisaties uitgenodigd om akte de presence te geven. Ik noem er een paar: De hengelaarsvereniging. de K.N.V.B., Centrum voor Jeugd en Gezin, Mee IJsseloevers, Balans en ook De Meppeler Schaakvereniging.
Voorzien van flink wat schaakmateriaal, boeken, klok, demonstratiebord en info brieven was ik daar aanwezig namens onze schaakclub.
De avond begon met een halfuurtje inloop en aanwezige stands bekijken. Daarna waren er twee ronden Workshops van De Ambelt en in de tussen gelegen pauze konden de ouders opnieuw langs de diverse stands. Ik heb flink wat info brieven meegegeven. Een zestal ouders had belangstelling voor de jeugdafdeling van onze club. Wie weet kunnen we binnenkort een aantal nieuwe gezichten op onze vereniging begroeten.
Het was een byzonder goed georganiseerde avond in een ontspannen en zeer gezellige sfeer.
Als dank kregen alle deelnemers een hart gemaakt van pinda’s. ( dit heb ik maar in mijn tuin opgehangen voor de vogels ).

Cor.

Één reactie
  1. Mooi verslagje Cor. En goed dat je daar was om het schaken te promoten voor deze doelgroep. Groeten, Theo