Uitnodiging Jeugdschaak!

Beste jeugdige schakers en ouders!,

We zijn weer begonnen met de jeugdschaaklessen en competitie. Jullie hebben twee weken geleden een mail gehad van Sibbele Bonthuis dat we zouden gaan starten op de dinsdagavond  25 september in een rustige bovenzaal in Stadscafe Oasis. Gisteren zijn we dan ook gestart met zes jeugdleden.

Ik nodig de jongens en meisjes die er niet waren van harte uit om volgende week dinsdag 2 oktober ook weer mee te doen met de training en competitie. We gaan er een fantastisch schaakjaar van maken!.

De kinderen hadden gisteren training en/of begeleiding van drie zeer ervaren schakers namelijk Roel Donker, Sibbele Bonthuis en Rienk vd Berg. Zij zullen dit seizoen de kinderen zoveel mogelijk begeleiden.

Daarnaast staan er nog een aantal jeugdtrainers klaar die ook direct gaan meedraaien als het ledenaantal weer toeneemt. We zijn er dus klaar voor en hebben er zin in!.

Ik hoop jullie weer te zien op de dinsdagavond vanaf 18.30 uur tot ongeveer 19.30/19.45 uur.

Met vriendelijke groet,

Rienk van den Berg

Jeugdcoordinator

Email :  rienknl@hotmail.com

( Dit bericht is ook gemaild naar de jeugdleden en is ook bedoeld voor nieuwe aanmeldingen).

1. Goed nieuws voor de jeugd. Ik hoorde van Sibbele dat Haytham en Zakaria el Majoubi
    a.s. dinsdag ook weer beginnen.