Zomercompetitie

De afgelopen weken hebben er geen uitslagen van de zomer-competitie op de website gestaan.  Bij deze maak ik dit even goed. Helaas waren er gisteren maar 13 deelnemers, dat is jammer want de strijd is hevig en nog lang niet beslist. En elke week zijn er spectaculaire uitslagen en partijen te bewonderen. Iedereen geniet als Ko van Willem wint of Bjintze van Stefan! Zelfs de slachtoffers kunnen hier waardering voor opbrengen.

Het weer is de ene keer fantastisch en dan zitten we de hele avond buiten, of het giet en dan zitten we binnen, gewoon tussen het publiek, zoals het hoort. Van week een heeft u de uitslagen gezien. Dan volgt nu de weken twee  tot en met acht. Alleen de eerste drie of vier, anders wordt het wel een erg lang verslag.

Week 2: een gedeelde overwinning voor Bart, Gerhard, Luit en Alexander met 4 punt, Bart eerste op wp.

Week 3: Andre en Gerhard 4,5 punt voor Bart en Stefan met 4 punten, Andre eerste op wp.

Week 4: Bart, Andre en Gerhard met 4 punten, Bart eerste op wp.

Week 5: Willem, gerhard, Andre en Alexander allen 4 punten, Willem winnaar op wp.

Week 6: Bart 4 punten, Gerhard, Marc E en Andre 3 punten.

Week 7: Willem 4,5 punt, Andre 4 punten en Bart en Gerhard 3,5 punt.

Week 8: Bart 5 punten, Gerhard 4 punten en Willem en Alexander 3,5 punt.

6 reacties
 1. Alleen de eerste drie vermelden en dan klagen dat er zo weinig deelnemers zijn. Doen de anderen er niet toe?

  Leo

 2. Natuurlijk doen de anderen er ook toe. Hoe meer deelnemers hoe liever. Ik heb me alleen beperkt tot de eerste 3 of 4 omdat het anders zo’n lang verslag werd. Ik zal de wedstrijdleider vragen voortaan elke week de gehele uitslag te vermelden, want zo hoort het.

 3. Boen Tan heeft super goed gespeeld in Dieren. Met een 7 uit 9 werd hij keurig tweede in de B-groep. Ik heb zelf iets boven mijn niveau gespeeld met een tpr van 1540(mijn rating is nu 1505 volgens meest recente ratingcijfers van augustus). Ik speelde in het 6-ronden toernooi.
  Het was weer als vanouds erg gezellig in Dieren.

 4. Dat is heel goed van jullie allebei. Dieren is inderdaad een fantastisch toernooi. Als ik ooit nog eens tijd heb in de zomer… :).

 5. Ivm omstandigheden ben ik vanavond plotseling niet beschikbaar, zou iemand anders de indelingen over kunnen nemen?

  Bij voorbaat dank!

.