Lokatie / Route

Route naar Ankies Wellness Centrum

MSV speelt met de senioren en de jeugdleden bij Ankies Wellness Centrum.

Adres: Ezingerweg 56-57, 7943 AZ Meppel

Vanuit richting Zwolle-Hoogeveen:
– Route via A28.
– Volg op knooppunt Lankhorst de A32 richting Meppel.
– Neem afslag 2 richting Meppel.
– Aan het eind van de afrit linksaf richting centrum.
– Bij de verkeerslichten linksaf richting sportpark
– Volg de weg tot de grote parkeerplaats achter sporthal
– Parkeer gratis in parkeergarage, ingang aan voorzijde (spoorzijde)

Vanuit richting Heerenveen:
– Route via A32.
– Neem afslag 2 richting Meppel.
– Bij rotonde richting centrum
– Bij de verkeerslichten rechtdoor richting sportpark
– Volg de weg tot de grote parkeerplaats achter sporthal
– Parkeer gratis in parkeergarage, ingang aan voorzijde (spoorzijde)

Komt men per trein dan moet men door de tunnel naar de achterkant van het station (dus als je van perron 2 of 3 komt rechtsaf slaan in de tunnel). Vervolgens, als men uit de tunnel is, weer rechtsaf.
Na ong. 300 meter ziet men de sporthal/Ankies Wellness Centrum aan de linkerkant.

Thuiswedstrijden MSV 1

De MSV 1 speelt haar thuiswedstrijden in Stadscafé Oasis. Dit is gelegen aan het Kerkplein 15-16 te Meppel (tel. 0522-256746).

Er zijn vele wegen die naar Stadcafé Oasis leiden. Vanaf de A32, snelweg Meppel – Leeuwarden, kan men afslag 2 of afslag 3 kiezen.
Beide zullen we in het kort beschrijven om u goed naar de speellocatie te leiden.

Optie 1:
Neem op de A32 afslag 2: Meppel en rij vervolgens richting centrum.
Na viaduct over het spoor doorrijden tot de stoplichten, daar linksaf de Burg. Knopperslaan op. De Burg. Knopperslaan gaat over in de Centuurbaan, deze volgen tot de rotonde bij het politie bureau. De rotonde driekwart volgen en het centrum inrijden.
Ter hoogte van de Meppeler toren heeft u aan uw linkerkant het Kerkplein met daar dus ook Stadscafé Oasis.

Optie 2:
Neem op de A32 afslag 3: Meppel Noord en ga richting Meppel. Bij de rontonde bij de Watertoren gaat u richting centrum (rotonde driekwart volgen) waarna u door rijdt tot aan de rotonde bij het politiebureau. Bij de rotonde rechtsaf het centrum inrijden.

Parkeren:
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Door de week is dat ’s avonds gratis, tijdens de wedstrijden op zaterdag zal men op de meeste plekken moeten betalen voor het parkeren.