Wie schaakt waar

Overzicht van welke MSV-ers welk toernooi spelen/speelden.
Mocht je een aanvulling hebben: geef het door aan de webmaster

8 december 2018
Op 8 december schaakten Stefan, Alexander en Henk V. in Bennekom bij het AH-toernooi.

10 november 2018
Komende zaterdag schaken 5 MSV-ers op het Waling Dijkstra toernooi in Leeuwarden.
Het zijn: Leo, Frank, Martijn, Alexander en Arno (eigenlijk ex-MSV, hij staat er nu bij met als vereniging: Edese Schaakvereniging).
Zie ook de uitslagen.

20 t/m 27 oktober 2018
Het Hoogeveen Schaaktoernooi wordt van zaterdag 20 t/m zaterdag 27 oktober 2018 gehouden in het sfeervolle raadhuis van Hoogeveen.
Het toernooi bestaat uit de Hoogeveen Matches, het Hoogeveen Open en twee toernooien voor amateurs.

In het Hoogeveens Open doet Bas dB mee.
In de ochtend groep van de amateurs doen de volgende MSV-ers mee: Stefan, Alexander, Martijn, Harry, Leo, Ad, Tristan en Jesse
In de middag groep van de amateurs doen mee: Marrit, Lennart, Tristan, Bert H., Florian, Ad, Eva
Je kunt de verrichtingen volgen via de linkjes hierboven of gewoon eens gaan kijken.