Zomeravondschaak komende dinsdag van start!

Komende dinsdag start het zomeravondschaak met toegang voor iedereen die kan en wil schaken binnen of buiten de club. de beste B-speler promoveert naar de A-groep als hij/zij dat wilt en de beste speler over de hele zomer krijgt een kampioenschapstrofee.

Per avond worden er vijf partijtjes gespeeld en er wordt begonnen om acht uur. Organisatie en indeling is in handen van de aanwezigen. De computer voor indeling ligt in de schaakkast.

1. Komende dinsdag begint het zomerschaak al. Ik weet niet of we dat nog kunnen plannen op zo’n korte termijn.

2. Misschien een ronde minder of om reclame te maken voor het schaken in overleg met DMD?

3. Lijkt me leuk, een simultaan tegen de clubkampioen. Op een donderdagavond op het terras van Oasis (bij slecht weer binnen). Inderdaad goed om weer eens de aandacht van een breder publiek te trekken. Wie weet levert het een nieuw lid op.

4. Vorig jaar hebben Dennis en Richard een simultaan gehouden ik vond dat ook erg leerzaam. 😉 😉

5. Wat zouden jullie ervan vinden om een simultaan ter begin van het nieuwe seizoen te doen? Misschien is dat qua planning wel iets handiger?