Marrit leidt tussenstand NK na 7 ronden

Voor wie het nog niet doet: ga het NK-ABC volgen dat momenteel in Assen plaatsvindt. Alle partijen zijn live te volgen en dat is genieten. Helemaal als je met een MSV-bril naar de prestaties van onze twee jonge clubgenoten kijkt. Want wie staat er na 7 ronden ongedeeld op de eerste plek bij de meisjes C? Juist! Marrit! Het gaat er ongemeen spannend aan toe in haar toernooi, met veel meiden die vlak bij elkaar zitten. Zo begon ze vandaag op een gedeelde eerste plek, met daarachter vijf meisjes die slecht een half puntje minder hadden. Maar Marrit blijft cool, schaakt goed en slaat toe wanneer ze kan. Met haar winst vandaag wist ze als enige aan kop te komen. Nog twee ronden te gaan.

2017-04-27_21-47-26

Bij de jongens A staat Bas na 7 van de 9 ronden gedeeld 7e. Als enige van alle 112 deelnemers slaagt Bas er tot dusver in om keurig om en om een partij te winnen en te verliezen. Dat is een prestatie op zich, al gunnen we Bas natuurlijk dat hij dit rijtje op een positieve manier doorbreekt met een extra 1. Morgen, Bas?

Één reactie
  1. Goed werk, ik volg het op de website, dit levert een mooi stukje op voor het komende Nadenkertje. Marrit for champion!

.