Leuke slotavond klasse 4A en 4B

Leo en Saskia hadden het leuk en goed voorbereid: een zaaltje met bar in de Plataan, worst en kaas, heerlijke cake gebakken door Wessel, flessen wijn als prijs voor de kampioenen vergezeld van plakken chocolade en een heuse poedelprijs voor de onderaan geëindigde teams en een stapel consumptiebonnen.

Precies om half acht begonnen we na een openingswoord van Sibbele, die optrad als wedstrijdleider. Hij had het drukker met cake eten dan met de partijen. MSV 5 won de poedelprijs na een 1-3 nederlaag tegen Het Zwarte Water 2. Er waren mooie remises van Saskia en Jacqueline en de beide heren, Martien en Arend, verloren, maar pas na hevige strijd.

MSV 4 verloor helaas ook en wel tegen Het Zwarte Water 1, die ook de flessen wijn en chocolade mee naar huis namen. Drie nederlagen en een remise van good old Bjintze die zo de eer redde. Piet, Leo en Martin verloren helaas.

Was er dan ook nog een lichtpuntje? Ja hoor, want de jonkies wonnen fraai. Florian maakte gehaktballen van zijn tegenstander en helaas voor Joas ging zijn partij verloren. Daarna boekte koekenbakker Wessel een fraaie zege en tot slot het aanvalsmonster pur sang, Eva de verschrikkelijke, won ook met een verwoestende aanval. MSV 6 won zo met 1-3 tegen O en O 3 uit kampen, die daardoor de poedelprijs wonnen.

Van de OSBO was Miklos Hoffer vertegenwoordigd, wat zeer op prijs werd gesteld.